Background Image
Previous Page  2 / 22 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 2 / 22 Next Page
Page Background

Heerlijk en sfeervol

eten in

Eelde,

Zuidlaren

en… Beilen

Echte mannen

komen niet thuis

met bloemen, maar

met honger

Je leest nu de zevende editie van De Kater, de

veelzijdige glossy van restaurant De Rooie

Kater. In dit magazine geven we zo veel

mogelijk informatie over onze restaurants.

Deze uitgave is gemaakt in samenwerking met

een aantal medewerkers van onze restaurants.

Want we doen hier alles samen. Dat is een deel

van onze kracht van de restaurants en ook van

het magazine. Zo krijg je de beste informatie

en hopen we je te ontmoeten in één van onze

restaurants.Want sfeervol en lekker eten kan je

aan de Hoofdweg in Eelde, aan de Hogeweg in

Zuidlaren en sinds kort ook aan de Stationslaan

in Beilen. Bij alle drie De Katers zal ons team

voor je klaarstaan!

De Kater

UITBREIDING

De Rooie Kater breidt uit! Naast de

restaurants in Zuidlaren en Eelde

hebben we De Rooie Kater Beilen net

geopend. En wat een feest was het om

een derde Kater te beginnen. Het is

een gave uitdaging geweest om van

een mooie locatie vlakbij het station

in Beilen deze derde Kater te maken

die de sfeer van de andere twee

restaurants benadert, of misschien wel

overtreft! We zijn bijzonder benieuwd

of je het interieur net zo sfeervol vindt

als wij! Uiteraard staan we daarbij altijd

open voor ideeën van klanten, dus als

je die hebt… dan horen we ze graag.

TEAMVAN FIJNE MEDEWERKERS

In Eelde en Zuidlaren werken we

al jaren in teams met hele fijne

medewerkers. Dat is nodig ook, want

het is hard werken in de horeca. Je

maakt lange dagen en het werk is

veelal ’s avonds. In Beilen zijn we erin

geslaagd om in korte tijd een goed

team van leuke medewerkers

samen te stellen. Dit team kijkt

er naar uit om ook jou te ontvangen.

De jonge en talentvolle medewerkers

van de drie restaurants presenteren

zich op de pagina’s 8, 10 en 12 van dit

magazine. Op de fotootjes kun je zien

door wie je wordt bediend en wie er

in de keuken

staan.We

wensen alle

medewerkers heel veel plezier tijdens

hun werk in onze restaurants.

KATERKAART

In het hart van deze glossy vind je de

Katerkaart. Op deze kaart staan alle

gerechten die je in onze restaurants

kunt krijgen: de voorgerechten, de

hoofdgerechten en natuurlijk de

toetjes. Als je zin hebt in een pizza,

maken we die met veel plezier, maar

wellicht heb je liever een keer een

lekker stuk vlees, een ovengerecht

of juist iets vegetarisch. Het kan

allemaal. De kleintjes kunnen kiezen

uit kindermenu’s en er is ook een

heerlijke wijnkaart waarvan de wijnen

precies aansluiten bij onze gerechten.

Je kunt de Katerkaart ook gebruiken

als bestelkaart: alles wat op de kaart

staat kun je ook afhalen.

In de glossy besteden we verder

aandacht aan de bouw van het nieuwe

restaurant en de historie van het pand

in

Beilen.We

verklappen ons eigen

recept, zodat je thuis ook Limoncello

kunt maken. Er komen vaste gasten uit

Eelde en Zuidlaren aan het woord en

een aantal leveranciers geeft aan waar

wij onze producten vandaan halen.

Op pagina 9 vertelt bedrijfsleidster

Michelle hoe zij met haar team in

Beilen te werk zal gaan.

CULINAIR FEESTJE

“Het bezoeken van één van de Katers

is een culinair feestje.” Deze quote

komt van één van onze vaste gasten.

3