Background Image
Previous Page  6 / 22 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 6 / 22 Next Page
Page Background

De Kater

Michelle vertelt verder:“Ik heb

Facility Management gedaan. Bij De

Rooie Kater ben ik begonnen als

bedieningsmedewerkster en daarna

langzamerhand doorgestroomd tot

bedrijfsleidster. Eerst alleen bestel-

lingen doen, uiteindelijk samen met

Esther ook de roosters maken en alle

verantwoordelijkheid krijgen. Over-

zicht houden, ook in moeilijke situaties,

dat is belangrijk. Hulp krijg ik van mijn

vader en van Patrick, de bedrijfslei-

der in Zuidlaren.Volgens mij gaat het

mij goed af. Het is hard werken in de

horeca en ik maak lange dagen. Ook

altijd in het weekend natuurlijk.”

“We hebben veel

moeite gedaan

om nieuwe en

talentvolle

medewerkers

te krijgen voor

het restaurant

in Beilen. En dat is

gelukt! Alle mede-

werkers komen uit

Beilen en omgeving

en dat vinden we

heel fijn” aldus Mi-

chelle.“In totaal zijn

we met een prachtig

team van meer dan

25 mensen. Op

22 maart gaan

we voor het eerst met z’n allen

proefdraaien.Voor die gelegenheid

hebben we 100 mensen uitgenodigd.

Dat wordt de grote test; twee dagen

later gaan we officieel open.”

EET JE ZELFVAAK BIJ DE KATER?

“Ik eet elke dag in ons restaurant. Het

is gewoon heerlijk eten en de kaart

is uitgebreid genoeg. Zelfs wanneer

ik ècht uit eten ga neem ik vaak de

katersteak of de spetterpan, heerlijke

gerechten zijn dat! Soms eet ik thuis

aardappelen, om af te wisselen. In Bei-

len ga ik zelfs boven het restaurant wo-

nen. Dan blijf ik met veel plezier eten

in onze Kater. Ik zal dan uiteraard heel

veel in het restaurant zijn.Vooral de

zaterdag vind ik een mooie dag om te

werken. Dan eten er veel mensen die

allemaal weekend hebben en vrolijk

bij ons binnenkomen. Als het druk is,

is er wat meer chaos, maar dat zijn wel

de gezelligste dagen in het restaurant.”

Michelle geeft aan trots te zijn op

de nieuwe locatie.“We hebben fijn

samengewerkt met de gemeente en

alle veranderingen die we wilden

aanbrengen in het pand ook kunnen

doorvoeren. De meeste mensen die in

Beilen wonen kennen De Linde, hier-

voor gevestigd in dit pand, wel. Maar

je herkent het pand na de verbouwing

niet meer terug. Het is nu een echte

Kater geworden: de sfeer is knus en

huiselijk zoals dat ook in Zuidlaren en

Eelde het geval is. De Katers zijn heel

anders dan alle andere restaurants

die ik ken. Je komt binnen en het voelt

gelijk alsof je thuis bent. Bij onze be-

diening staat vriendelijkheid voorop.

Er is voldoende parkeergelegenheid

en we hebben een groot aanbod op de

kaart, voor ieder wat wils. Ik nodig dan

ook iedereen uit een keertje te komen

eten!”

“Het is een belangrijke taak en mooie stap in

mijn ontwikkeling” vertelt Michelle Oppewal die

de nieuwe bedrijfsleidster wordt in het restau-

rant in Beilen.“Ik ben 24 en heb al mijn ervaring

opgedaan in De Rooie Kater in Eelde, dus dat

komt vast helemaal goed! Ik sta te trappelen om

te beginnen.”

9

Michelle, de nieuwe bedrijfsleidster

‘Ook Beilen is een echte

Rooie Kater geworden’

Wees jezelf, er

zijn al anderen

genoeg